вторник, 28 октября 2008 г.

У черговому турі ДЮФЛУ обидві бердичівські команди перемогли суперників

Тривають футбольні зустрічі у рамках дитячо-юнацької футбольної ліги України. Цього разу гравці ДЮСШ Бердичева 92-го та 94-го р.н. приймали у себе вдома команди «Поділля» з Хмельницького.
Успішно продовжують виступати у лізі вихованці Ігоря Лисюка. Сьогодні вони знаходяться на 3-му місці у турнірній таблиці. Після бійки, що трапилася в одному з матчів між ними та футболістами з Тернопільщини, керівництво ДЮФЛУ прийняло рішення винести обидвом командам попередження.
Олександр Підгорчук, директор ДЮСШ м. Бердичева: «Ця команда ніколи до цього не була помічена у подібних інцидентах та скандальних ситуаціях. Тим більше, що команда 92-го р.н. успішно відіграла у зональному етапі обласної спартакіади серед школярів. Сподіваємося, що що вони здобудуть перемогу у фіналі цієї спартакіади, який відбудеться 30-го жовтня.»
Хмельничани, які до цього матчу не демонстрували результативного футболу, залишилися вірними цій традиції. Для підопічних Ігоря Лисюка не склало особливих труднощів їх переграти. Вже після 1-го тайму рахунок був 5:1 на користь господарів поля: один гол забив Дмитро Вакула, автором 4-х інших став Андрій Романюк. Остаточну крапку у грі поставив Артем Юрченко, який забив шостий, вирішальний, м’яч.
На відміну від старших товаришів не досить впевнено розпочали гру бердичівські футболісти 94-го р.н. Настанови тренера Володимира Керносенка грати в м’яч та не бігати купою біля одного суперника доходили до хлопців дещо із запізненням. Вони ледь встигали за гостями. Та тривала така картина недовго. Здійснивши кілька масованих нападів на оборону «Поділля», бердичівляни відчули, що зможуть подолати спротив лідера своєї підгрупи. Далі зустріч проходила на рівних, за деякої переваги наших земляків. Результат , як то кажуть, був «по грі»: вихованці Володимира Керносенка перемогли із рахунком 1:0. Автором єдиного голу став Владислав Турбовський.

Источник: http://www.trkvik.tv/index.php?module=news&id=1091
Автор: Олександр Єжель

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Если вы хотите чтобы комментарии увидели авторы статьи, оставьте их по адресу обратной ссылки. Здесь только альтернативное обсуждение новостей города Бердичева.