суббота, 25 октября 2008 г.

У Бердичівській ЗОШ №1 провели незвичайне свято

Унікальне свого роду свято відбулося у Бердичівській загальноосвітній школі номер один. За ініціативою класних керівників і самих учнів там провели “День п’ятикласника”.
Як розповіла виконуюча обов’язки директора школи Юлія Бабій, цього року саме до п’ятих класів перейшла на навчання велика кількість дітей з інших шкіл міста. Для того, щоб учні краще познайомилися одне з одним і був проведений такий захід. Юлія Бабій, в.о. директора ЗОШ №1: “Учні п’ятих класів зараз проходять адаптаційний період. Ми проводимо бесіди із батьками, класними керівниками, вчителями які читають в цих класах”.
На концерті діти співали, читали вірші, ділилися творчими здобутками із однокласниками та вчителями. До підготовки заходу учні підійшли серйозно. Лілія Савицька, учениця 5-Б класу: “Наш клас готувався до цього свята дуже довго, у нас дуже багато талантів, треба всіх подивитися — хто що вміє”.
Приємно здивували вчителів подарунки, що їх підготували учні п’ятих класів. Шкільний психолог отримала брязкальце, а педагог організатор — символічне серце.

Источник: http://www.trkvik.tv/index.php?module=news&id=1081
Автор: Алла Губко

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Если вы хотите чтобы комментарии увидели авторы статьи, оставьте их по адресу обратной ссылки. Здесь только альтернативное обсуждение новостей города Бердичева.