четверг, 23 октября 2008 г.

У 15 школі презентували міжнародний учбовий центр “VLS”У 15 школі презентували міжнародний учбовий центр “VLS”

Найкращим прийомом, який вони бачили в Україні назвали зустріч у 15 школі представники голандського університету “Ханза”. До Бердичева Іоланда Обдевеа та Марк Кіренс приїхали, аби розповісти місцевим школярам та їхнім батькам про англійську мову, навчання у Європі і перспективи. Освітянське співробітництво налагодив Вінницький міжнародний учбовий центр. Вже вісім років у сусідній області він вчить англійської мови дорослих та дітей і гарантує вступ до найбільшого в Голландії університету.
Віктор Слободянюк, директор-засновник міжнародного учбового центру “VLS”: “Ми знаємо потреби університету. Це загальний інтелектуальний рівень, бо університет інтернаціональний. Ми даємо слухачам специфічні навички, щоб вони достойно виглядали серед інших студентів”.
З початку навчального року міжнародний учбовий центр розпочав свою роботу у Бердичеві, в школі № 3. Через півтора року старшокласники можуть поїхати вчитися у Європу, якщо батьки згодні платити 3, 5 тисячі євро щороку. Стільки коштує навчання у “Ханзі”.
Тетяна Стельмах, начальник Бердичівського управління освіти і науки: “Ми створили умови, щоб там займалися діти. Вчителі, які викладають, серйозно підготувалися. Вінницький центр проводив тестування, з 15 вчителів відібрав кращих. На заняття ходить 2 групи дітей”.
Одна академічна година навчання в бердичівському учбовому центрі коштує 3 євро. Поки іноземну мову опановують лише школярі, але за бажанням там можуть сформувати групу і для дорослих.

Источник: http://www.trkvik.tv/index.php?module=news&id=1073
Автор: Юлія Крук

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Если вы хотите чтобы комментарии увидели авторы статьи, оставьте их по адресу обратной ссылки. Здесь только альтернативное обсуждение новостей города Бердичева.