суббота, 25 октября 2008 г.

До восьмого березня усі жінки міста можуть отримати подарунок — центр жінки, який увійшов у історію міста, як один із найочікуваніших довгобудів

Остання субвенція із державного і місцевого бюджетів дала змогу не припиняти будівництво і надію на скоріше завершення. Будівельники приватного підприємства “Золотий ключ” готові працювати навіть у вихідні, аби жінкам було зручно народжувати. Нині споруда готова на 75 %. Тривають роботи з утеплення фасаду. Мам і малят від вуличного шуму і холодів берегтимуть новітні шведські технології. Стіни утеплюють пінопластом і обшивають штучним каменем. Він має прослужити мінімум 50 років, пообіцяли будівельникам реалізатори.
Щоб налагодити цю роботу, із Києва до Бердичева приїздив фахівець.
Євгеній Гусар, майстер з будівництва ПП “Золотий ключ”: “Намагаємося не втрачати гарної погоди. Після звершення фасаду приступимо до внутрішніх робіт. Там готовність дуже висока. Пофарбували все, поклали плитку”.
Ще немає у пологовому відділені ліфтів та вентиляції. Але головний лікар Бердичівської лікарні сподівається, гроші будуть, бо попереду вибори і вже є бажаючі перерізати червону стрічку.
Анатолій Терефеєв, головний лікар Бердичівської ЦМЛ: “Ми отримали значну частину обладнання, яке є в наявності. Маємо інші плани. Я думаю, допоможе ситуація в державі. Ми вже співпрацюємо з одним із фондів, не буду поки його називати”.
У план будівництва постійно вносять корективи. До центру жінки заплановано провести воду із свердловини і упорядкувати територію навколо. Усе вимірюється кількома мільйонами гривень.

Источник: http://www.trkvik.tv/index.php?module=news&id=1079
Автор: Юлія Крук

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Если вы хотите чтобы комментарии увидели авторы статьи, оставьте их по адресу обратной ссылки. Здесь только альтернативное обсуждение новостей города Бердичева.