суббота, 25 октября 2008 г.

Ремонт переїзду

23 жовтня о 15.00 год. в міськвиконкомі відбулася нарада з приводу питання, щодо закриття залізничного переїзду у зв’язку з ремонтними роботами, проведення яких планується з 28 жовтня по 3 листопада.
Рух транспорту через переїзд на цей час буде припинено. Для пішоходів же з обох боків переїзду будуть зроблені тимчасові переходи.
Перевезення пасажирів проводитимуться в об’їзд в р-ні автопарку та міськлікарні. Швидка допомога рухатиметься через вул. Червону.
Було підняте і вирішене питання безпеки пішоходів через переїзд. Там буде виставлений персонал, який за допомогою спеціальної техніки подаватиме знаки про рух потяга.
Явним недоліком виявилась нестача відповідних знаків та схем при проведенні робіт. Також, сторони залишились незадоволені й режимом запланованих робіт, тому, що за підрахунками, їх можна зробити за набагато коротші строки.
Наприкінці засідання було складено лист із висунутими пропозиціями, і якщо сторони не дійдуть згоди, проект буде відкладено на невизначений термін.

Источник: http://www.berdichev.biz/content/view/1129/1/
Автор: Ірина ТКАЧУК

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Если вы хотите чтобы комментарии увидели авторы статьи, оставьте их по адресу обратной ссылки. Здесь только альтернативное обсуждение новостей города Бердичева.