вторник, 28 октября 2008 г.

Бердичівські міліціонери заспівали

Вони уміють не тільки ловити злочинців, а ще й можуть гарно співати, - переконалися присутні на огляді художньої самодіяльності органів МВС. Для Бердичівських міліціонерів сцена палацу культури, що міський відділ — стала рідною. Сюди увесь минулий місяць після робочого дня вони приходили на репетиції. Не даремно — тепер можуть дати фору артистам.
Ця пісня одразу припала до душі начальнику дільничних інспекторів. Вокальні здібності йому передалися від батьків. Пісня не тільки працювати, а й жити допомагає.
Олександр Велімовський, начальник ВДІМ Бердичівського МВ УМВС: “Зловмисників легше ловити, ніж співати. По міліцейській лінії у мене освіта є. А ця пісня мені сподобалася. У мене увесь репертуар такий”.
А от працівнику паспортного столу, Олександру Мартинюку, більше до вподоби репертуар гурту “Океан Ельзи”.
Тетяна Луцюк, художній керівник Бердичівського МВ УМВС: “Ми намагалися включити різні жанри, сподіваюся глядачам сподобалося”.
Бердичівські міліціонери п'ять разів поспіль переспівують і перетанцьовують Попільню, Андрушівку і Ружин. Навіть незважаючи на те, що за конкурентів виступають артисти тамтешніх будинків культури. Наші правоохоронцям лише допомагали.
Анатолій Шнайдер, голова журі: “Дуже приємно, що міліція співає. Це не тільки серйозна структура, вона приєднується до мистецтва. Ми побачили багато нових талантів та здобутків”.
Співучих міліціонерів обласне керівництво МВС обіцяє заохотити грамотами і грошовими преміями.

Источник: http://www.trkvik.tv/index.php?module=news&id=1086
Автор: Юлія Крук

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Если вы хотите чтобы комментарии увидели авторы статьи, оставьте их по адресу обратной ссылки. Здесь только альтернативное обсуждение новостей города Бердичева.