суббота, 25 октября 2008 г.

Бердичівські старшокласники детальніше ознайомилися з роботою виконкому

Старшокласники Бердичева підтримали пропозицію Василя Мазура ближче познайомитися з органами місцевого самоврядування. У формі зустрічі керівники та спеціалісти різних галузей органів державної влади пояснювали школярам принципи роботи своїх відомств.
Заступник міського голови Іван Демусь пояснив молоді схему розподілу обов’язків у Бердичівскому апараті влади. Після цього кожен із присутніх керівників детально розповів, яким чином працює його відділ, а також які питання він може допомогти вирішити. Учні шкіл дізналися і номери контактних телефонів, за якими можна буде звернутися до управлінців з тим чи іншим питанням. Штацька Світлана, учениця ЗОШ №15: “Ми краще познайомилися з міським самоврядуванням, з міськими організаціями, з їхньою діяльністю. Тепер ми краще розуміємо їхні обов’язки. ми знайшли відповіді на багато наших питань. Потрібно не лише вміти критикувати. Якщо тебе щось не задовольняє — почни зміни з себе”.
Керівники міста сподіваються, що ця зустріч стане першою із цілої серії заходів, спрямованих на більш детальне знайомство підростаючого покоління із системою роботи органів державної влади. Іван Демусь, заступник міського голови з гуманітарних питань: “Зокрема, ми сьогодні домовилися, що наступна зустріч буде відбуватися в Управлінні праці і соціального захисту. Для того, щоб всі учасники активніше себе проявляли, ми проведемо її у формі рольової гри”.
Організатори виразили сподівання що для активної молоді міста таке спілкування принесе практичні результати, а також побажали школярам бути більш ініціативними під час наступних зустрічей.

Источник: http://www.trkvik.tv/index.php?module=news&id=1083
Автор Алла Губко

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Если вы хотите чтобы комментарии увидели авторы статьи, оставьте их по адресу обратной ссылки. Здесь только альтернативное обсуждение новостей города Бердичева.