вторник, 28 октября 2008 г.

10 школа - вперед!

Відомо, що до 1970 року футбол вважався суто чоловічим видом спорту. Хоча, на сьогоднішній день, існує маса розбіжностей в думках стосовно жіночого футболу.
Так, з соціальних міркувань футбол не відповідає традиційним уявленням про жінку, з медичних – шкідливий для її здоров’я і з суто соціальних – жіночий футбол за видовищністю і драматизмом ні в які порівняння не йде з чоловічим.
Проте це не заважає розвиватися цьому виду спорту, прогресувати і щоразу давати нам нові команди-переможці. Не виключенням стало й наше рідне місто Бердичів, де жіночий футбол набуває вагомої популярності між прихильниками цього виду спорту.
В п’ятницю, 24 жовтня на стадіоні заводу «Прогрес» відбувся фінальний матч з футболу серед дівчат, в якому приймали участь команди десятої та п’ятнадцятої школи.
Перемогу отримала десята школа, з загальним рахунком 3:1. Команда була нагороджена перехідним кубком та грамотою за першість. Та найціннішим подарунком виявилась підтримка вболівальників, які впродовж усієї гри підтримували улюблену команду.
Тренер ФК десятої школи, Ярош Наталія Володимирівна, розповіла, що їхня команда завжди впевнена в своїх силах і твердо йде до перемоги. І, взагалі, команда дівчат десятої школи вперше за всю свою історію грала в футбол. Більше того, ніхто із гравців раніше не займався цим видом спорту серйозно - всі любителі. До змагань готувалися наполегливо, займалися і тренувалися після уроків. І саме командний дух, зібраність гравців та бажання бути першими дало бажану перемогу.
На цьому всі команди не зупинятимуться, і навіть ті, які не отримали перемогу, тренуватимуться ще з більшою наполегливістю, щоб наступного разу обов’язково бути першими.

Автор: Ірина ТКАЧУК
Источник: http://www.berdichev.biz/content/view/1132/1/

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Если вы хотите чтобы комментарии увидели авторы статьи, оставьте их по адресу обратной ссылки. Здесь только альтернативное обсуждение новостей города Бердичева.